خود صدر دجاج وقطعه قطع بحجم الاصبع
وحطها في صونيه
قرض بصل صغير (( وممكن تستعمل المفرمه لفرمه))
وطماطم قطعه
وشويه تومه
خلطهم في صونيه وحط عليها ملح وهلبه ليم قارص (( طبعا تعصره ))
وبهارات (( حب كامل حبهان = فلفل اسود مرحى = شويه قرفه مرحيه = ممكن شويه فلفل احمر على راس الكاشيك ))
خلطهم مع بعض وحطها في التلاجه لساعات
على فكرة خلطة التتبيله ممكن اضافه نقاط خل او ياغورت ويمكن اضافه بهارات تانيه
بعد ساعات
خود طنجرتك وصب فيها شويه الزيت وحط عليها الدجاج المتبل(( وحط حتى البصل والطماطم المتبل))
وحرك لين اطيب
وقدمها في ساندوتشات مع مايونيز وكاتشب وسلطة وبطاطا مقليه
====
ان شاء الله تكون وصلت الطريقه للجميع في منتدي